Coronanieuws: competitie en trainingen afgelast!

Een belangrijke update over de maatregelen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus: t/m 31 maart wordt er geen competitie meer gespeeld. Ook de trainingen worden afgelast.

Helaas stijgt het aantal mensen dat besmet is met het coronavirus COVID 19 gestaag en het ziet ernaar uit dat dit nog wel even zal voortduren. Wij, als bestuur, ontkomen er niet aan om ook vanuit de club de nodige maatregelen te nemen en het advies van het NOC*NSF ter harte te nemen. Daarnaast zullen wij ook de richtlijnen van het RIVM volgen.

Het hoofdbestuur van de NTTB heeft op 12 maart het besluit genomen om ALLE wedstrijden tot 1 april a.s. af te gelasten. Dus jeugd/senioren/landelijk + DUO. Dit geldt ook voor ALLE toernooien.

Wij hebben tevens het besluit genomen om ook ALLE trainingen te laten vervallen tot 1 april a.s. Ook al zijn er geen honderd man op de training, fysiek contact is helaas niet te vermijden. Wel kun je individueel trainen, maar ook dan verzoeken wij jullie te houden aan de richtlijnen van het RIVM.

Mocht je in aanraking zijn geweest met iemand die mogelijk besmet is of kan zijn, en ben je onlangs nog op de club geweest, neem dan s.v.p. contact met het bestuur op: bestuur.lttvscylla@gmail.com.

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat dit virus zo snel mogelijk uitgeroeid is.

 

Het bestuur van LTTV Scylla
Milou, Joey, Luuk, Timo en José

No Replies to "Coronanieuws: competitie en trainingen afgelast!"