Spanning in de DUO-competitie weer te snijden #2

Acht Scylla-teams strijden in de moeder aller DUO-competities. Er wordt weer geglorieerd, geconsolideerd en gedegradeerd. De tussenstanden van team 5 t/m 8!

Houd moed!

Scylla 5 (Moré, Ton, Aike) had helemaal geen last van motivatiedipjes na de degradatie uit de derde klasse. Het team doet het prima en bezet na vijf wedstrijden de vierde plek. Handhaving was het doel, en handhaving zal het worden. Zeker aangezien Aike gelukkig weer hersteld is van een nare slepende blessure. Hij wist in zijn eerste twee wedstrijden na zijn lange afwezigheid meteen drie van de vier potjes te winnen.

Scylla 6 (Jasper, Luuk) staat netjes op de derde plaats, maar de koploper lijkt nu al buiten bereik. Dit tot frustratie van Jasper, die ervan droomt om met zijn nieuwe diamanten hyperbatje door te stomen naar de eredivisie. Ondertussen speelt zich een klein drama af binnen het team: Jasper nadert Luuks rating met rasse schreden. Mocht u op een gegeven avond een gebroken man in een hoekje van de zaal op de grond zien zitten, geef die man dan een drankje en een knuffel.

Scylla 7 (Wim sr, Erik) mocht het dit seizoen ook in de vijfde klasse proberen, maar het is duidelijk dat de heren niet geïnvesteerd hebben in een batje van Jasperiaanse kwaliteiten. De oude ijzervreter Wim weet op karakter nog af en toe een potje te winnen, maar Erik staat vooralsnog droog. Houd moed, heren, en gedenk de woorden van Yazz: The Only Way is Up.

Scylla 8 (Milou, Dorine, Wim S) gaat als een trein. En dan heb ik het niet over zo’n suf boemeltje, maar over de TGV. Na vier wedstrijden staat het team fier op kop, vier punten los van de nummer twee. En we weten niet wat voor verboden middeltjes Dorine allemaal slikt, maar zij heeft duidelijk haar schwung gevonden: voorlopig ging er nog maar één wedstrijd verloren. Handtekeningen na de competitie.

 

PS: Vrijdag 13 maart zouden er vijf DUO-teams thuis spelen, maar wegens een tekort aan konijnenpootjes, klavertjes vier, geluksdubbeltjes en hoefijzers (en een overschot aan coronadreiging) zijn alle wedstrijden voorlopig afgelast.

No Replies to "Spanning in de DUO-competitie weer te snijden #2"