Mooi gelijkspel Dames 1

Dames 1 speelde zondag 8 maart in de eredivisie hun thuiswedstrijd tegen Westa, en behaalde tegen de nummer vijf van de ranglijst een mooi gelijkspel. 

‘Concentration is the key to succes.’

Esmee was goed op dreef en bleef ongeslagen door zowel Karlijn van Lierop (3-1) als Emma van der Zanden (3-0) aan de kant te zetten. Marie knokte zich tegen Emma na een 2-1 achterstand naar een fraaie overwinning. Kim Hergelink kon dit weekend geen vuist maken, met nederlagen tegen Linda van de Leur en Karlijn van Lierop. De einduitslag van 3-3 was al bij al een reële weerspiegeling van de krachtsverhoudingen.

Ook voor Dames 1 is het eind van de competitie in zicht. Het team zal zich aan het einde in de play-downs veilig moeten spelen, en zo handhaving in de eredivisie afdwingen. Dat moet echter met de kwaliteit in dit team geen probleem zijn.

Foto: Wim de Leeuw

No Replies to "Mooi gelijkspel Dames 1"