Heren 1 haalt uit met 6-0

Drie wedstrijden voor het slot van de competitie is het in de eredivisie tafeltennis wel duidelijk welke vier teams zich plaatsen voor de play-offs. Scylla hoort zeker bij dit kwartet. Zondag 8 maart haalde het team nog eens uit met een klinkende 6-0 thuisoverwinning op Tempo-Team.

Kim Vermaas stond weer ouderwets sterk te spelen. Het was goed om ook haar sterke backhand-spin weer te zien. Zowel tegen Mark Smith (3-1) als Elwin Huiden (3-0) domineerde ze de wedstrijd. Kazeem had een makkelijk middagje en hoefde tegen John Scott en Mark Smith geen game af te staan. Met de overwinningen van Piet op Elwin en John behaalde Heren 1 de maximale score.

Door deze uitslag stijgt Scylla een plekje op de eredivisieranglijst. Het team staat nu derde met drie punten voorsprong op Smash ’70. Zelfs de tweede plek lonkt nu Scylla nog maar twee punten achterstaat op Hilversum, met een wedstrijd minder gespeeld.

 

Foto: Wim de Leeuw

No Replies to "Heren 1 haalt uit met 6-0"