Het valt niet mee voor Heren 2

In de promotiepoule is het hard aanpoten voor het tweede herenteam van Scylla, zeker nu er geregeld spelers geblesseerd uitvallen. En ook Heren 3 kan wel wat steun gebruiken.

Sinds Joey zijn rug verdraaide/verrekte/verietste toen hij aantrad tegen het sterke Westa, is het buffelen. De volgende wedstrijd tegen het ook al zeer sterke Klimaatgroep Stars werd jong talent Mads uit Heren 3 geplukt om voor Joey in te vallen. De Stars-kanonnen waren echter te zwaar, en de avond draaide uit op een 9-1 nederlaag, waarbij alleen Thomas een punt uit het vuur wist te slepen.

Deze debuterende scheidsrechter was óók enorm goed bezig.

Opgehemeld
De laatste wedstrijd, op 7 maart thuis tegen De Toekomst, moest Martin thuisblijven wegens een blessure en was Thomas verhinderd. Joey zag zich daarom genoodzaakt om ongetraind en wat houterig toch mee te doen, samen met Michiel en de uit de tweede klasse opgehemelde Yannik, die zichtbaar van het buitenkansje genoot.

Normaliter wordt De Toekomst met vertrouwen tegemoet gezien, maar die dag verliep het anders. Michiel pakte een punt, en Joey behaalde met voorzichtig maar slim spel zelfs twee punten. En Yannik? Die won een game en wist het een noppenkoning ernstig lastig te maken. En zo werd het toch nog een mooie avond.

Heren 3
Bij Heren 3 zijn de dingen ook weleens soepeler gegaan. Na vier wedstrijden staat het team op de laatste plaats, drie punten onder de nummer vijf. Enige aanmoedigingen zijn dan ook meer dan welkom tijdens de volgende thuiswedstrijd. Wanneer die zal zijn, is nog niet duidelijk, aangezien de competitie tijdelijk is stilgelegd. We houden u op de hoogte!

No Replies to "Het valt niet mee voor Heren 2"