Spanning in de DUO-competitie weer te snijden #1

Acht Scylla-teams strijden in de moeder aller DUO-competities. Er wordt weer geglorieerd, geconsolideerd en gedegradeerd. De tussenstanden van team 1 t/m 4!

Onverslaanbare eersteklasser.

Scylla 1 staat op een comfortabele gedeelde tweede plaats in de eerste klasse. Lars, Paul en Remco willen méér, maar tegenstander Doing is een geduchte. Om het gat van vijf punten te dichten, zal de uitwedstrijd tegen dit team GOED moeten zijn. Edoch, het kan gewoon. Eitje. Appeltje. Wellicht.

Scylla 2 (Yannik, Hugo, Isabelle) leek in de tweede klasse ongenaakbaar af te stevenen op het kampioenschap, maar een onverwacht verlies van 1-4 tegen een laagvlieger heeft tot #ophef en lichte #paniek bij de bookmakers geleid. Toch staan ze na vijf wedstrijden op slechts één puntje achter de nummer een. Als er niet weer zo’n uitglijder komt, kunnen ze nog steeds promoveren. Hup jeugd!

Scylla 3 heeft zich heel goed hersteld van de verschrikkelijke huilbui motivatiedip na de degradatie uit de tweede klasse, en Wim, Axe en Georgios zijn opgeklommen naar de tweede plaats. De kar van de concurrent wordt echter getrokken door een onverslaanbare eersteklasser (12/12), waardoor het een uitdaging is om dat team nog in te halen. Schriftelijke vragen aan wedstrijdsecretaris Luuk en de Tweede Kamer zijn in de maak.

Scylla 4 (Richard, Wander, Gerard, Michel) zit in een zware poule dit seizoen. Kopman Richard worstelt met rugproblemen en dat maakt er de zaken niet makkelijker op. Het team staat desalniettemin na zes wedstrijden knap derde, waarvoor hulde. De verschillen in deze poule zijn zeer klein, dus het is wel een kwestie van de concentratie vasthouden. En vooral die dubbels blijven winnen, want die vier punten uit vijf dubbelwedstrijden blijken zeer belangrijk.

 

PS: Vrijdag 13 maart zouden er vijf DUO-teams thuis spelen, maar wegens een tekort aan konijnenpootjes, klavertjes vier, geluksdubbeltjes en hoefijzers (en een overschot aan coronadreiging) zijn alle wedstrijden voorlopig afgelast.

No Replies to "Spanning in de DUO-competitie weer te snijden #1"