Zwaar weer voor Dames 1

Het is dringen in de top van de eredivisie voor dames. Het is zelfs zó dringen dat Scylla 1 de play-offs uit het zicht is verloren, nu in de laatste twee wedstrijden maar één punt werd gehaald.

Dames 1 speelde uit op 23 februari. Tegen Dozy Den Helder – de nummer twee van de competitie – werd het een 5-1 nederlaag. Kim en Marie bleven zonder overwinning. Esmee redde de eer voor Scylla door een prima overwinning op Yun Zhang. Het scheelde weinig of Esmee had ook nog haar tweede wedstrijd gewonnen, maar Yoeke Gunsing bleef haar over vijf games nog net de baas.

Uit naar Heerlen
Een week eerder was het eerste damesteam van Scylla afgereisd naar Heerlen, en moesten na afloop met lege handen terug. Kim, Esmee en Marie deden wat ze konden maar ondanks twee spannende vijfsetters tegen Vickey Schijven wisten ze geen punt te pakken. Rachel Gerarts en Shuo Han Men bleken vandaag een maatje te groot voor Dames 1.

Plaatsing voor de play-offs is dit seizoen voor het team dan ook niet reëel. Het team staat vast op de zesde plek en zal naar verwachting ook na afloop van de competitie op die plek terug te vinden zijn. De laatste twee nederlagen6 veranderen daar weinig aan.

No Replies to "Zwaar weer voor Dames 1"