Scylla verslaat koploper Taverzo met 5-1

Heren 1 deed op zondag 23 februari  goede zaken door in Zoetermeer de uitwedstrijd tegen koploper Taverzo met ruime cijfers te winnen.

De zege was wel voor een belangrijk deel te danken aan het feit dat Taverzo noodgedwongen met een invaller aan de start kwam. Arjan Huiden verving namelijk de zieke Laurens Tromer. En omdat ook de sterke Yannick Vostes aan de kant bleef, werd het een eenvoudige overwinning voor Scylla.

Steekje los?
Alleen Kazeem liet een steekje vallen. Tegen Jochem de Hoop kwam hij al snel op een 2-0 achterstand in games. Hij kwam nog wel terug, maar moest de beslissende vijfde game toch verrassend aan Jochem laten. Kim en Jasper lieten zich niet verrassen. Kim versloeg het jonge talent Gabrielius Camara zonder een game te verliezen, maar had opmerkelijk genoeg toch nog wat moeite met Arjan. Pas in de vijfde game wist ze het verschil te maken (11-7).

Klein gaatje
Jasper kwam helemaal niet in de problemen en liet ook nu weer zien hoe waardevol hij voor Scylla is. Door de 5-1 overwinning blijft Scylla derde, waarbij het wel Smash ’70 een puntje dichterbij zag komen: dat team behaalde een zege van 6-0 op Salamanders. Het gaatje bedraagt nog maar twee punten, en dat terwijl Smash ‘70 een wedstrijd minder gespeeld heeft.

No Replies to "Scylla verslaat koploper Taverzo met 5-1"