Scylla blijft op koers voor play-offs

Meer dan drie maanden lag de competitie in de eredivisie stil. Zo’n lange winterstop is natuurlijk voor geen enkele sporter goed, en bovendien niet uit te leggen aan de supporters. Half februari kwam gelukkig een einde aan de gedwongen pauze. En meteen mochten de mannen van Scylla twee keer aan de bak. Op 15-2 speelde het team uit tegen Hercules, en de dag erna trof het in eigen huis Hilversum; een curieuze planning.

Tegen Hercules traden de Leidenaren aan met invaller Michiel, die met een sterk optreden zeker kansen had. Tegen Martin Brinkhoff zat hij er in de eerste twee games dicht bij (12-14 en 10-12). Tegen kopman Trinko Keen pakte hij een game. Het was echter nog niet genoeg voor winst. De punten werden uiteindelijk binnengehaald door Kazeem (winst op Brinkhoff en Jurgen Pastoors) en Piet (winst op Pastoors). Hierdoor werd het uiteindelijk 3-3.

Thuiswedstrijd op zondag
Een dag later trad het team op volle strekte aan tegen Hilversum. Kazeem, Jasper en Kim zorgden voor het nodige spektakel. Kazeem en Kim wonnen beiden van de derde man van Hilversum, Nolan Schultz. Waar Kazeem geen moment in de problemen kwam, had Kim aanvankelijk toch nog wat moeite met Nolan. Ze stelde zich echter steeds beter in op zijn spel, en trok de slotgames dan ook overtuigend naar zich toe.

De wedstrijd van de dag werd gespeeld door Jasper, die zijn Belgische landgenoot Lauric Jean met 3-1 aftroefde. Jean was zichtbaar geïrriteerd door de sterke tegenstand. Mopperend werkte hij zich door de partij heen. Het leverde hem een terechte gele kaart op nadat hij zijn ergernis botvierde op de tafel.

De beste man aan de kant van Hilversum was Martin Khatchanov, die ongeslagen bleef door overwinningen op Jasper en Kim. Beide teams konden na afloop leven met het gelijkspel. Met een tweede (Hilversum) en derde plek (Scylla) lonken voor beide teams immers de play-offs.

No Replies to "Scylla blijft op koers voor play-offs"