DUO-competitie uit de startblokken

De regionale competitie is weer in alle hevigheid losgebarsten. En op vrijdag 7 februari speelt het gros van de teams voor de eerste keer thuis, dus u heeft weer een excuus om gezellig een drankje te komen doen op de club.

Jaqcues en Mads zijn naar hogere sferen vertrokken, te weten de derde divisie. Thomas is zielig en alleen overgebleven en daardoor op wedstrijdavonden in te huren als coach en motivatiemanager. Hier een overzicht van de teams plus enige voorspellingen.

Team 1 – 1e klasse

Lars, Paul, Remco, Martijn (aka ‘The Invisible Man’). Gezien de ratings in hun poule moeten ze mee kunnen doen om het kampioenschap.

Team 2 – 2e klasse

Yannik, Hugo, Isabelle. Oftewel ‘De jeugd van tegenwoordig’. Voor Hugo is het zijn seniorendebuut. Voorspelling: vrij eenvoudige handhaving.

Team 3 – 3e klasse

Wim ‘Il Leone’, Georgios, Axe. Geknakt door de degradatie uit de 2e klasse. Het zal even tijd kosten voor de mannen om zich weer mentaal op te richten, dus een directe herpromotie wordt lastig.

Team 4 – 3e klasse

Richard, Wander, Gerard, Michel. De stayers van de club, nu aangevuld met Gerard en natuurlijk Michel, die na ontelbare jaren door Frits is verlaten en hier een goed thuis vond. Ook in dit geval verwacht de ervaren Scylla-watcher een eenvoudige handhaving.

Team 5 – 4e klasse

Moré, Aike, Ton. Na een bezoekje aan een zware poule in de 3e klasse weer met beide benen op de grond van de 4e klasse, waar de mannen doorgaans in de hogere regionen eindigen.

Team 6 – 5e klasse

Luuk, Jasper. Jasper heeft alles ingezet op een peperduur professioneel batje: het hout komt van de uitgestorven mammoetbeuk en het gebruikte rubber is handmatig door vestaalse maagden in de midzomernacht uit een heilige boom gewonnen. De verwachtingen zijn hoog.

Team 7 – 5e klasse

Wim senior, Erik. Ondanks hun tweede plek zijn de heren naar een hogere klasse verheven. Is Wims ijzeren wil om te winnen genoeg voor de 5e klasse? Zijn Eriks ballen maf genoeg? Het zal een taaie strijd worden.

Team 8 – 6e klasse

Milou, Dorine, Wim S. De dames en de heer hikken telkenmale tegen promotie aan, maar tot nog toe tevergeefs. Wordt dit het seizoen dat je wist dat zou komen? Ik zeg: ja!

No Replies to "DUO-competitie uit de startblokken"