Uitstekende slotwedstrijden Heren 2 en 3

Zowel Heren 2 als Heren 3 deed precies wat er gebeuren moet in de laatste wedstrijd op 30 november. Het werd in beide gevallen een comfortabele 7-3.

Drie uit drie: goed bezig.

Heren 2 moest minstens gelijkspelen tegen concurrent SKF. Na een voortvarende start, waarbij alleen het dubbel verloren ging, stond er 4-1 op het bord. Het dreigde daarna nog even spannend te worden toen Joey verrassend verloor van Pieter van den Berg, Martin het aflegde tegen Floris Zur Muhlen en Thomas opeens tegen de ontketende Van den Berg 1-2 achter kwam te staan.

De heer Benit rechtte echter de rug, wist de partij te kantelen en haalde het essentiële vijfde punt binnen. Joey en Martin wonnen vervolgens hun laatste partijen, zodat de uitslag neerkwam op een prima 7-3 en dus een derde plaats en volgend seizoen een plek in de promotiepoule (dat is dus de promotiepoule waarmee je naar de EREDIVISIE kunt gaan).

Drie op drie in de derde
Heren 3 deed het ook al goed. Er waren drie punten nodig om met zekerheid veilig te zijn, en bij 4-0 konden Esmee, Bram en Jacques zich wat ontspannen. Tegenstander Twenty-one Up maakte daar gebruik van om ook nog wat puntjes te sprokkelen, zodat het eindresultaat een mooie 7-3 werd. En zo eindigde Heren 3 op een al even mooie derde plaats in de derde divisie.

Volg de linkjes voor de eindstanden: Heren 2 & Heren 3.

No Replies to "Uitstekende slotwedstrijden Heren 2 en 3"