Mededelingen november 2019

Het bestuur – het leve hoog, het leve hoog – heeft een aantal mededelingen voor de inwoners van Scyllalaland. Over kassa’s, secretarissen, bomen, oliebollen en fotowanden.

Nieuwe superkassa
Goed nieuws: de boxkassa blijft! De nieuwe kassa – blijkbaar heet het een boxkassa – was op proef, maar hij valt zeer in de smaak. Nooit meer hoofdrekenen en tegelijkertijd de voorraad automatisch bijhouden: 99% van de barmensen stemt vóór. En dankzij een subsidie van de absolute schatten van NTTB-West kan de penningmeester de aanschaf nog betalen ook. Dank u Sinterklaasje!


Gezocht: wedstrijdsecretaris jeugd

Astrid Stallenberg stopt helaas als wedstrijdsecretaris voor de jeugd. Nu haar zoon niet meer bij Scylla speelt, kunnen we haar dat moeilijk nadragen. Het bestuur is Astrid dan ook zeer dankbaar voor alle inspanningen. Maar nu is er dus wel een vacature. Wie o wie wil ervoor zorgen dat die arme schaapjes van kinderen hun wedstrijden kunnen blijven spelen? Mail naar bestuur.lttvscylla@gmail.com.


Kerstbomen te koop

Net als afgelopen jaar kunnen alle leden en vrienden van Scylla weer hun kerstboom bestellen bij trainer en eredivisiespeler Olivier Altenburg, via zijn bloemenwinkel. De bomen zijn van topkwaliteit, niet duur en bovendien gaat €5 van elke bestelling  rechtstreeks naar Scylla! En een kerstboom bestellen kun je t/m 5 december op kerstbomenclubactie.nl.

 

Oliebollentoernooi
Op 28 december is er weer een oliebollentoernooi. Een gezellig dubbeltoernooi dat openstaat voor iedereen, leden en niet-leden. Schrijf je als duo in via scylla.jeugd@gmail.com of bij je trainer. Lees ook het Facebook-bericht hierover.

 

 

SponsorKliks
We zeggen het nog maar een keertje: bij al je online inkopen voor de sint en kerst kun je tegelijkertijd Scylla sponsoren via SponsorKliks. Kost jou niks, levert Scylla wel wat op. Je hoeft alleen maar de link naar de Scylla-pagina van sponsorkliks.com te volgen. Meer uitleg vind je hierrr. Het binnenkomende geld gaat naar een nieuw idee: een fotowand van historische (en recente) foto’s van Scylla op de lange wand in de kantine.

No Replies to "Mededelingen november 2019"