Geslaagde promotiedag voor de jeugd

Op 17 november vond er een succesvolle promotiedag voor de jeugd plaats op Scylla, georganiseerd door de afdeling West van de NTTB in samenwerking met MJ Tafeltennis.

Vijftien kinderen uit Leiden en omgeving konden op een speelse wijze kennismaken met tafeltennis of laten zien wat ze allemaal al voor vaardigheden hadden.

De kinderen doorliepen verschillende circuits, met handicaps als halve batjes, ronde tafels en hele kleine tafels. Daarnaast was er natuurlijk een serveerrobot, maar ook een enorm handig apparaat, door MJ Tafeltennis zelf ontwikkeld, dat de bal op een aangename hoogte in de lucht laat zweven, zodat je lekker kon meppen.

De leiding was in handen van Mark en Angélique, die lieten zien dat je ook nog met een koekenpan kunt tafeltennissen (heb je meteen een goede ‘bakhand’). Ze werden ondersteund door vier jeugdspelers van Scylla, die zelf ook wel genoten van de demonstraties.

 

Foto’s en verslag: Luuk de Ruiter

No Replies to "Geslaagde promotiedag voor de jeugd"