Heren 2 maakt het onaangenaam spannend

Het tweede team van Scylla bewees zichzelf geen goede dienst door met 7-3 van Red Stars te verliezen. Nu wordt de strijd om de derde plek toch nog spannend.

Heren 2 vertrok op 23 november enigszins gehandicapt naar het verre Venray. Thomas en Martin waren verhinderd, dus werd Esmee uit haar derde-divisieteam geplukt om Joey en Michiel te vergezellen.

Joey speelde, zoals al heel het seizoen, sterk. Hij legde het alleen af tegen de bijna onverslaanbare Kas van Oost. Michiel zit helaas momenteel even in een vormcrisis en bleef daardoor met lege handen staan.

Loftuitingen
Esmee is daarentegen aardig op dreef. Zij verraste dan ook vriend en vijand door in haar laatste wedstrijd een sterkere tegenstander te verslaan en daarmee een zeer belangrijk punt veilig te stellen. Hulde en loftuitingen!

30 november
De laatste wedstrijd, 30 november 2019 om 16.00 uur, wordt het erop of eronder. Heren 2 speelt dan tegen de directe concurrent, SKF. Dat team bezet momenteel de vierde plaats, op één punt achter Scylla. Het wordt dus een strijd om de derde plek en daarmee een strijd om een plek in de promotiepoule, volgend jaar. Wees erbij!

 

Foto: Wilhelm der Löwe

No Replies to "Heren 2 maakt het onaangenaam spannend"