Scylla houdt Hilversum in bedwang

Op zaterdag 16 november speelde Scylla uit tegen Hilversum, dat de tweede plek bezet. Kazeem bleek de absolute uitblinker van de middag.

Dat Kazeem een van de smaakmakers in de eredivisie tafeltennis is, is duidelijk. Tot zaterdag had hij met zijn aanvallende spel nog maar één wedstrijd verloren. Daar kwam ook zaterdag geen verandering in. Als kopman van Scylla was hij tegen de nummer twee van de ranglijst, Hilversum, iedereen de baas.

De overwinning op Nolan Schultz was op zich nog geen uitzonderlijke prestatie. Maar vooral tegen de sterkste speler Ashraf Haiqal speelde Kazeem fenomenaal tafeltennis, en toonde hij het publiek een niveau dat in de Nederlandse eredivisie niet vaak te zien is. Ashraf pakte nog wel een game, maar werd verder overklast door een gefocuste en ontketende Kazeem (11-6, 11-5, 9-11, 11-4).

Ook Kim op dreef
Het derde punt werd binnengehaald door de eveneens sterk spelende Kim. Zij verloor net haar wedstrijd tegen Nolan (2-3), maar de 3-1 winst op Martin Khatchanov mocht er zijn. De stilist met de fluwelen hand is immers – ondanks dat hij tegenwoordig minder trainingsuren achter de tafel doorbrengt – nog steeds een speler om rekening mee te houden. Dat ondervond ook Olivier. Hij pakte de eerste games nog met ruime cijfers (11-4, 11-7) maar zag daarna hoe Khatchanov de wedstrijd omdraaide en alsnog de winst pakte. Tegen Ashraf kon Olivier geen vuist maken.

Tevredenstellende 3-3
Na al het vuurwerk stond er uiteindelijk een 3-3 op het scorebord; een gelijkspel waar beiden partijen tevreden mee kunnen zijn. Met een tweede plek voor Hilversum en een derde plek voor Scylla blijven beide clubs volop in de race voor de play-offs.

No Replies to "Scylla houdt Hilversum in bedwang"