Scylla stijgt naar tweede plek in eredivisie

Ons eerste herenteam speelde op 2 november uit bij Tempo-Team in Amsterdam. Het gelijkspel was ietwat teleurstellend, maar Scylla staat nu wel op de tweede plaats.

Kazeem Nasiru liet weer zien erg belangrijk te zijn voor Scylla door met ruime cijfers te winnen van Yana Timina en Elwin Huiden. Het derde punt kwam van Jasper Merckx, die ook zonder al te veel moeite won van Yana Timina. Tegen de kopman van de Amsterdammers, Mark Smith, had Jasper het een stuk moeilijker. Ondanks de 2-1 voorsprong lukte het hem niet om de wedstrijd binnen te slepen, want in de laatste twee games bleek dat zijn tegenstander nog iets extra’s kon geven.

Verrassende nederlaag
Gerard Bakker jr. was in zijn wedstrijden minder gelukkig. Hij verloor van Mark Smith en Elwin Huiden, waarbij de nederlaag tegen Elwin verrassend is. Met zijn eerste winst in de eredivisie droeg Elwin bij aan het gelijkspel waar Tempo-Team meer tevreden mee zal zijn dan Scylla.

Plekje gestegen
Toch steeg Scylla een plekje op de ranglijst, waarmee het team nu op de tweede plek staat in de eredivisie. Heren 1 staat nu twee punten voor op Hilversum dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld. Op 16 november 2019 mogen de spelers van Heren 1 uit tegen Hilversum laten zien wat ze waard zijn en komen we meer te weten over de onderlinge krachtsverhouding.

 

Foto: Wilhelm der Löwe

No Replies to "Scylla stijgt naar tweede plek in eredivisie"