Krappe overwinning Scylla 3

Met een wat zuinige overwinning van 4-6 op de hekkensluiter heeft Scylla 3 zich vaster genesteld op de derde plek in de derde divisie. Uitblinker: inval-ster Kim Hergelink.

Aangezien de thuiswedstrijd nog in een 9-1 overwinning eindigde, hadden de spelers van Scylla 3 wellicht op een ruimere zege gehoopt. Bram en Esmee staken helaas echter niet helemaal in hun beste vorm. Allebei wonnen ze hun eerste pot, en samen haalden ze ook het dubbel binnen, wat tot een 0-4 voorsprong leidde. Daarna was de koek bij beiden op: ze verloren, waarschijnlijk dus door koekgebrek, hun andere twee partijen.

High fives
Gelukkig was Kim H. van Dames 1 als invaller meegekomen. En die was wel in bloedvorm, want ze wist haar wedstrijden alle drie te winnen. En daar heeft ze hard voor gewerkt, want de eerste twee waren vijfsetters. High fives alom!

Met deze overwinning staat Scylla 3 stevig op de derde plaats, op drie punten achterstand van de nummer twee.

Ter lering ende vermaak zijn hier nog de linkjes naar de wedstrijduitslag en de stand.

 

No Replies to "Krappe overwinning Scylla 3"