Dames 1 Scylla in eigen huis hard onderuit

Dames 1 verloor 20 oktober met duidelijke cijfers van Den Helder. In het Scylla Tafeltenniscentrum werd het een 0-6 nederlaag waar weinig op af te dingen viel.

De jarige Esmee van Marwijk kwam niet echt in haar spel, maar dat was – eerlijk is eerlijk – ook een direct gevolg van het sterke spel van haar tegenstandsters Yun Zhang en Ana Gogorita.

Ook Marie Depuydt en Kim Hergelink moesten hun tegenstanders feliciteren. Kim Hergelink zat nog het dichtst bij een overwinning. Tegen Yoeke Gunsing kwam het tot een vijfde game, maar ook die was toch weer voor Den Helder (6-11).

Na dit weekend is het in ieder geval duidelijk dat het er om gaat spannen wie dit jaar in de eredivisie de begeerde vierde plek – die plaatsing voor de play-offs betekent – zal binnenhalen: Scylla, Westa en SKF delen die plek nu, met elk 17 punten uit zes wedstrijden…

No Replies to "Dames 1 Scylla in eigen huis hard onderuit"