Tussenstanden DUO-teams #1

Al dat gepromoveer gaat een team niet in de koude kleren zitten, want dan moet er hard aan getrokken worden. De resultaten van dat trekken zijn ietwat wisselvallig. Een overzicht van de prestaties van teams 1 t/m 4 tot nu toe.

Scylla 1 draait dankzij de BoemBoems van Jacques, een goedlopend dubbel, een redelijk presterende Thomas en een foutloos gelegenheidsoptreden van toptalent Mads voorlopig nog mee in de strijd om de eerste plaats in de hoofdklasse. Na vier wedstrijden op plaats twee met nog een inhaalwedstrijd te gaan. #OMG #WTF #handtekeningennadecompetitie

Het gedegradeerde maar toen toch maar weer naar de eerste-klassehemel verheven Scylla 2 van Paul en Remco (als duo bekend als Paco) is dit seizoen ernstig versterkt met Lars, wat eraan bijdraagt dat het team in een sterke poule na vijf wedstrijden op een prima vierde plek staat. Dat is een hand die dit seizoen ongetwijfeld gehaafd wordt.

Masseuses
Voor Scylla 3 ligt het allemaal wat moeilijker. Het tweede-klasseniveau in de tweede klasse viel Wim en Georgios rauw op het dak. De laatste bleek zelfs dermate verlamd door prestatievrees dat reserve ‘MadDog SpinKing’ Axe in werd gevlogen om enige broodnodige punten te sprokkelen. Therapiesessies om de Helleense gemoedsrust te herstellen zijn in volle gang. Masseuses kunnen zich nog steeds aanmelden, laat Georgios weten.

Scylla 4 had tweede klasse aangevraagd en gekregen. De spelers kregen daarmee ook een hoop sterke tegenstanders, zodat het team voorlopig laatste staat, maar met nog een wedstrijd in de hand. Weetje voor de Scylla-watchers: de enige punten die tot nu toe gescoord zijn, komen van het dubbel en van groeiende ster Yannik. Het duo Frichel en Mits moet er in de tweede helft een tandje bijzetten. Hup Frichel! Hup Mits!

Had ik al gezegd dat op vrijdag 18 oktober een heel stel teams thuis speelt? Komt, klapt, toast en socialiseert, raad ik u!

No Replies to "Tussenstanden DUO-teams #1"