Eerste en derde divisie – de tussenstanden

Benieuwd naar hoe het Scylla 2 en 3 is vergaan sinds het begin van het seizoen? Hier wordt niet alleen het tipje van de sluier opgelicht, maar héél de sluier.

Scylla 2, in de eerste divisie, staat met 23 punten op de vijfde plaats. De nummers 3 en 4 hebben respectievelijk 26 en 24 punten, dus die zijn nog in bereik. Het team liet op 5 oktober helaas een of twee punten liggen tegen de zwakste broeder in de poule toen Martin zijn enkel kapotgedrieoktoberd bleek te hebben. Invaller en absolute held Jacques hield echter de schade beperkt door er eentje te winnen. Broeva! Haro!
Zaterdag 19 oktober speelt Scylla 2 weer thuis, om 16.00 uur. Komt. Dat. Vooral. Zien.

Eretitel
Scylla 3 doet het (na vijf wedstrijden) prima in de derde divisie. Op de derde plek, twee punten achter de nummer twee en vier punten boven de nummer vier. Esmee is dit seizoen bijna onverslaanbaar en is daarmee een sterke kandidaat voor de eretitel ‘Left-handed Looping Queen’.
Scylla 3 is eveneens live thuis te bewonderen op 19 oktober om 16.00 uur. Komt. Ook. Dat. Enorm. Zien.

No Replies to "Eerste en derde divisie – de tussenstanden"