Weekend vol toptafeltennis bij Scylla

Boeren, burgers en buitenlui! Dames, heren en twijfelaars! In het weekend van 14 en 15 september komen de landelijke teams van Scylla voor het eerst dit seizoen in actie. Vier thuiswedstrijden om gratis en voor niets van te genieten.

Scylla 3 speelt derde divisie en begint thuis op zaterdag 14 september, 16.00 uur aan het nieuwe seizoen. Jeugdtrainer en jeugdidool Joost revalideert dit seizoen in Scylla 3, en ook jeugdig talent Bram van Kuijck is aan het team toegevoegd. Timo, Esmee, Marie, Ilan en Jacques voltooien het tafeltennis-septet.

Scylla 2 speelt – in weerwil van eerdere berichten, geloof niet alles wat u op deze site leest – eerste divisie en begint eveneens thuis op zaterdag 14 september, 16.00 uur. Thomas (Benit, dat u niet denkt dat ik… enfin), Joey, Martin en Michiel gaan strijden voor lijfsbehoud en wat mij betreft zelfs voor promotie.

Overigens kunt u op zaterdag 14 september ook al om 11.00 uur naar vijf jeugdwedstrijden komen kijken, dan spelen onder meer de twee landelijke jeugdteams.

Eredivisie
De boegbeelden van Scylla komen beide op zondag 14 september, 13.00 uur in actie.

Het herenteam van Scylla bestaat nog steeds uit Kazeem, Olivier, Gerard en Kim. Het verschil is dat Merijn de Bruin vertrokken is. Zijn vervanger is Jasper Merckx, een talent uit België. Zie ook zijn Facebook-fanpage.

Het damesteam is onveranderd gebleven, met Kim ‘Dubbelrol’ Vermaas, Kim Hergelink, Esmee, Marie en Isabelle.

Beide teams spelen dus THUIS op zondag 14 september, 13.00 uur. Kom kijken en klappen.

En voor de overige wedstrijden:
– Bekijk het schema van Heren 1.
– Bekijk het schema van Dames 1.

No Replies to "Weekend vol toptafeltennis bij Scylla"