DUO-toppers uit de startblokken

Deze week, de week van 9 september, is dan eindelijk weer de competitie begonnen. Ein-de-lijk de toppers weer in actie zien. EIN-DE-LIJK weer iets te doen op vrijdagavond. Feest!

Een overzicht van de belachelijk lange lijst met regionale teams vindt u hierrrrr. Het zijn er negen. Neuf. Nine. Neun. Nueve. Promovendi Wim de Leeuw en Georgios de Griek beten op 11 september het spits af met een uitwedstrijd tegen Pingwins in Den Haag. Pingwins uit, altijd lastig. Er werd dan ook slechts één punt gehaald, en dat moest Wim voor de poorten van de Haagse hel wegslepen.
In een eerste reactie stelde Georgios: “γαμώτο.” Naar verluidt kan dit beter onvertaald blijven.

Konijnenpootjes
De meeste beginwedstrijden vinden plaats op vrijdag 13 september: dan spelen er zes teams thuis en één uit. Jawel, op vrijdag de dertiende. Kom dus vooral met uw konijnenpootjes, klavertjes vier, geluksonderbroeken en mazzelmuntjes om het onheil voor iedereen af te wenden. Tip: vermijd zwarte katten en loop niet onder ladders door op uw weg naar de zaal.

No Replies to "DUO-toppers uit de startblokken"