Kampioenenkwartet in Scyllaland

Van de DUO-teams in de regionale klassen (met daarin mensen die landelijk spelen te ver reizen vinden) zijn vier teams met overmacht kampioen geworden. En nog eens twee visten net achter het net.

Scylla 1 (Jacques, Mads, Ryan, Thomas) was in de eerste klasse al ruim voor het eindsignaal over finishlijn gesprint. Dat gold echter net zo hard voor twee teams in de derde klasse: Scylla 4 (Wim, Richard, Wander) en Scylla 5 (Georgios, Axe, Gerard). En dat was er ook nog het team in de zevende klasse, Scylla 8 (Wim2, Erik). Wim de L was zo in zijn nopjes met het kampioenschap dat hij heel de kantine échte champagne liet proeven, zodat iedereen zich een jetsetter aan de Rivièra waande.
Broeva! Haro!

Onderbroekbewoners
Scylla 3 was een van de net-ernaast-grijpers: Frits, Michel en Yannik kwamen slechts twee punten tekort om bovenaan te eindigen. Enigszins zuur, en op zich was het al knap dat de achterstand zo klein was, aangezien Frits en Michel in de thuiswedstrijd tegen de directe concurrent met 0-5 op de eivormige onderbroekbewonertjes kregen.

Gnoe
De andere op-de-tweede-plaatsuitkomers waren Moré, Aike, Ton en Luuk. Die hadden enig recht van klagen, aangezien zij wél een beter onderling resultaat tegen de concurrent hadden neergezet. Edoch, de enige ongeslagen speler in de poule (bijnaam: Gerrit Gnoe) deed twee keer mee tegen Scylla, en twee keer niet tegen ATTC. En daardoor is ATTC nu als eerste geëindigd. De FBI is, het zal u niet verbazen, een onderzoek gestart.

Antiregendans
Scylla 2 zag de bui al een tijdje hangen in de eerste klasse, en ondanks veel woeste anti-regendansen in de algemene richting van de dreigende wolken gingen Paul en Remco inderdaad nat. Lekker opgefrist op weg naar het kampioenschap in de tweede klasse, ongetwijfeld.

Voodoo
Scylla 7 ondertussen is door alweer een duister complot op de laatste plaats geëindigd nadat Milou en Dorine zich eerst aan die schandplek ontworsteld hadden. En tóch weten ze aan degradatie te ontkomen. ‘Scylla betrokken in duister voodoo-ritueel’, zult u wellicht denken. Het onvermijdelijke FBI-onderzoek wees echter uit dat het eerder ging om een team dat zich terugtrok. Maar ja, je weet niet meer wat je moet geloven tegenwoordig.

Enfin, nu rest nog het pokerspel. Wie gaan er in welke teams spelen? Wordt Jacques weggekaapt door de derde divisie? Is er wel ruimte voor DRIE tweedeklasteams? Krijgt het onfortuinlijke vierdeklasteam een verdiende ‘wild card’ voor de derde klas? Gaan de zesdeklassers opeens groep acht heten? Houd uw website in de gaten voor het laatste nieuws.

No Replies to "Kampioenenkwartet in Scyllaland"