Historische seizoensontknoping in de maak

De regionale DUO-competitie belooft uit te draaien op een ongekend hoogtepunt in de Scylla-annalen. Van de acht teams maken er zes (!) kans op het kampioenschap. Geschiedschrijving terwijl u wacht.

Wie zijn dan die promotiekandidaten en wat zijn de standen, zult u zich afvragen. Welnu. Scylla 1 BoemBoemt zich onbedreigd een weg door de eerste klasse en staat acht punten voor op de nummer twee. Scylla 4 en Scylla 5 hebben ook al gaten van respectievelijk acht en zeven punten geslagen, dankzij gezamenlijke inspanningen van Wim, Axe, Georgios en Richard, die constant bij elkaar invallen. En Scylla 8, met Erik en de twee andere Wimmen, is zes punten los.

De nagelbijtteams
Het is nog spannend bij Scylla 3 (Frits, Michel, Yannik), met twee punten achterstand op de nummer één. Waar ze nog een keertje tegen moeten. Het is moeilijk, maar het kán. Scylla 6 zit in een vergelijkbare situatie: op de tweede plek, met vijf punten achterstand, maar met nog een wedstrijd in de hand en zwakkere tegenstanders in de laatste drie wedstrijden. En een beter onderling resultaat. Ik dicht Moré (die ouderwets goed op dreef is), Ton, Aike en Luuk een goede kans toe.

De worstelteams
Scylla 2 heeft het zwaar en dreigt weer teruggestuurd te worden naar de tweede klasse. Paul en Remco staan laatste, en er is een gat van vier punten. Desalniettemin zou het nog altijd kunnen lukken, gezien het programma, om degradatie af te wenden.

Scylla 7 staat een-na-laatste, maar heeft nog een wedstrijd in de hand. Bovendien zijn Milou en Dorine een beetje van de schrik van de zware poule bekomen waardoor hun natuurlijke klasse weer uit de verf komt en er punten gepakt worden die in het begin van het seizoen verloren gingen.

Agendapuntje
Op vrijdag 12 april kunt u de historische ontknoping van de DUO-competitie live meemaken in het Scylla-tafeltenniscentrum. Vijf van de teams spelen dan thuis. Zet. Het. In. Uw. Agenda.

En breng gerust een fles of twee van uw beste bubbels mee.

No Replies to "Historische seizoensontknoping in de maak"