Overwinningen voor heren 2 en heren 3!

Op Super Saturday zag het publiek in het Scylla Tafeltenniscentrum twee mooie overwinningen van de herenteams.

Heren 2 deed goede zaken door de winst op concurrent Tempo Team. Scylla won met 7-3. Thomas Bénit en Joost van Santen bleven ongeslagen. Joey Boekkooi was minder gelukkig. Hij verloor zijn wedstrijden en incasseerde ook nog eens een gele kaart. Gelukkig won hij wel met Thomas het dubbel.

Heren 3 won met 6-4 van The Victory. Dat had meer kunnen zijn aangezien Jesse Pelle geblesseerd in zijn slotwedstrijd moest opgeven. Hij won nog wel een wedstrijd en het dubbel met Ilan Meijer. Ilan verloor alleen van Berry Kruger. Bijzonder knap waren de twee overwinningen van invaller Jacques Duijs!!

No Replies to "Overwinningen voor heren 2 en heren 3!"