Mededelingen januari 2019

Het bestuur heeft de hoofden bij elkaar gestoken en een aantal dingen besproken. Dingen die de leden aangaan en dus in dit stuk onthuld worden. Over onder meer barprijzen, elektriciteit en zaalverhuur.

BARPRIJZEN
Zoals jullie weten is het btw-tarief begin januari verhoogd. Dat voelt Scylla ook bij de inkoop voor de bar. We hebben goed nieuws voor jullie: we hebben de prijsverhoging zeer beperkt weten te houden en van de barprijzen is twee derde onveranderd gebleven. We hebben ons assortiment ook uitgebreid met vegetarische snacks.

ELEKTRICITEIT
Hoewel de led-verlichting een hoop heeft gescheeld, is toch gebleken dat het verbruik van elektriciteit weer behoorlijk gestegen is. We vragen daarom aan iedereen die gebruikmaakt van de zaal en kantine, om kritisch te zijn als het gaat om de verlichting.

Voor trainingen is in de zaal de groene knop voldoende. Zorg ervoor dat alleen het gedeelte van de zaal dat gebruikt wordt, verlicht is. En probeer eraan te denken om de kantine niet onnodig vol te verlichten als er geen gebruik van wordt gemaakt.

De recente verhoging van de tarieven voor elektriciteit zijn een extra reden om hier goed op te letten.

VERHUUR KANTINE EN ZAAL
Als je lid bent van Scylla (en alleen in dat geval), mag je de kantine en/of zaal voor een feestelijkheid afhuren. Daarvoor kun je contact opnemen met José (josetegelaar@hotmail.com).

HULP GEVRAAGD
Scylla runnen kun je als bestuur niet alleen. Ruim 2,5 jaar geleden hebben we Scylla-leden aangeschreven om te vragen wie we voor bepaalde klussen zouden kunnen bellen. We gaan binnenkort een mail rondsturen om ons je-mag-me-bellenregister bij te werken.

ZAAL DICHT OP 24 FEBRUARI
Op zondag 24 februari vindt de halfjaarlijkse grote schoonmaak plaats van de zaal. De kantine is die dag ook verhuurd.

ALV
Zet alvast in de agenda: de ALV zal gehouden worden op 5 maart 2019.

 

Het bestuur

No Replies to "Mededelingen januari 2019"