Daniël bemachtigt zijn A-licentie in Soest!

Jeugdspeler Daniël bereikte zaterdag zijn tweede finale van het seizoen, waarmee hij zijn A-licentie wist te verdienen in de categorie ‘jongens onder-11’. In de halve finale wist hij knap de nummer 1 van het toernooi uit te schakelen.

Daniël toen hij in Assen ook al knap tweede werd.

In de euforie trok Daniël in de finale uiteindelijk net aan het laatste eind, maar dat mocht de pret niet drukken: de finaleplaats was goed voor een A-licentie. Hiermee blijft het aantal A-licenties bij Scylla maar groeien: Daniël is het achtste jeugdlid dat op het hoogste niveau mee mag doen.

De andere spelers van Scylla hebben afgelopen weekend ook laten zien dichtbij de volgende licentie te zitten. Zowel in C-toernooi als het B-toernooi werden verschillende kwart- en halve finaleplekken behaald.

Bram van Kuijck

No Replies to "Daniël bemachtigt zijn A-licentie in Soest!"