Scylla 2 versterkt teamgeest in Limburg

In een uiterste poging om één stalen blok te smeden van DUO-team Scylla 2, zijn Ed, Wim en Mircea uit logeren gegaan teneinde een oefenwedstrijd tegen het Limburgse Kluis te kunnen spelen.

De drie hebben er in het weekend van 13 en 14 januari een stevige road trip van gemaakt door het doel van de reis in het uiterste puntje van Nederland te laten zijn. Dergelijke ontberingen zorgen voor een hechte kameraadschap, was de gedachte, zoals het ook met groepen soldaten in oorlogstijd vergaat. Mede dankzij de kwinkslagen van de immer goedlachse Mircea overleefden zij het eerste deel van hun omzwervingen op Neerlands snelwegen en trakteerden zij zichzelf op een lunch in Eindhoven.

Mooie 5-5
Eenmaal uitgeluncht reisde de olijke drieling door naar Geleen, om daar de batjes te kruisen met een tweedeklasseteam van de vereniging Kluis. Dat werd een spannende wedstrijd die uiteindelijk in een mooie 5-5 eindigde. Zo hoort het ook met een vriendschappelijk potje.

Stroef begin
Na de sportieve inspanningen ging de reis verder naar Maastricht, voor een gezellig diner dat reisleider Ed in een restaurant had geboekt waar normaliter geen tafeltennisser komt omdat de prijzen ronduit afschrikwekkend zijn. De deftige omgeving zorgde voor een wat stroef begin, maar na een paar glazen wijn begon de moppentapmachine van Wim te lopen en waren de daverende lachsalvo’s niet van de lucht.

Na het copieuze diner wankelden de sportieve jongelui, nagekeken door een zuur kijkende gerant, naar buiten en naar het hotel, maar het is niet gezegd dat ze rechtstrééks gingen. Het bleef dan ook nog lang onrustig bij onze landgenoten onder de rivieren, maar met de ’team spirit’ zit het ongetwijfeld wel snor.

Zie ook het bericht op de site van Kluis.

No Replies to "Scylla 2 versterkt teamgeest in Limburg"