Opening seizoen zorgt voor druk Scylla-weekend

Het seizoen is weer begonnen. Dat zorgt meteen voor een druk Scylla-weekend. De meeste regionale seniorenteams zijn al begonnen aan de competitie en dat leverde voornamelijk overwinningen op!

De jeugd en de landelijke senioren beginnen komend weekend pas aan de competitie, maar dit weekend stond in het teken van voorbereidingstoernooien en het NK BCDE in Schiedam. Op vrijdag vertegenwoordigde Bram Scylla bij het altijd gezellige Irene in Tilburg om wedstrijdritme op te doen voor het NK dat weekend. Zaterdag speelde de jeugd een toernooi bij Rijnsoever. Dit leverde zelfs een aantal knappe medailles op. Michele werd eerste in zijn categorie en Ivar derde. Chenghou wist bij zijn allereerste wedstrijden zelfs meteen te presteren en werd knap derde!

Toernooi Dames 1
Zaterdag speelde ook Dames 1 een voorbereidingstoernooi bij Blauw-Wit in Almelo. Onze Dames waren uitgenodigd, omdat Evelien is begonnen en nog steeds traint bij Blauw-Wit. Het toernooi begon met een huldiging als erelid van de NTTB van Evelien voor haar winst van het EK Veteranen en stond verder in het teken van wedstrijdritme opdoen in een gezellige, ongedwongen sfeer waarbij de wedstrijden wel op het scherpst van de snede gespeeld werden. De toernooiwinst werd helaas niet behaald en de loterij na afloop bracht geen verbetering. Wel wordt teruggekeken op een perfect georganiseerd toernooi, waar het nodige wedstrijdritme opgedaan is.

NK voor B t/m E
Bij het NK was het aan alle senioren met een B-, C-, D- of E-licentie tijd om te presteren. Ilse en Yannik wisten hun poule helaas niet door te komen. Voor Martin en Bram was de eerste ronde van het hoofdtoernooi het eindstation. Elsa daarentegen wist haar eerste seniorentoernooi meteen te winnen, wat haar een C-licentie oplevert bij de dames!

Oftewel: Scylla is klaar voor het nieuwe seizoen!

De eerste thuiswedstrijden zijn alweer gespeeld. Zaterdag speelden Jeugd 1 en 2 en Heren 1 thuis, en zondag was de eerste eredivisiewedstrijd van Dames 1.

No Replies to "Opening seizoen zorgt voor druk Scylla-weekend"