Scylla haalt drie B-licenties binnen in Aalsmeer

Met acht jeugdspelers en twee coaches is Scylla op 3 juni in een kwalificatietoernooi in Aalsmeer op jacht gegaan naar B-licenties. En niet zonder succes!

De Scylla-afvaardiging in Aalsmeer.

In de categorie ‘jongens onder-13’ speelden Ties, Adam en Chengxi. Ties speelde een goed toernooi maar moest in zijn laatste poulewedstrijd helaas opgeven met een blessure. Adam heeft op zijn eerste toernooi kunnen laten zien wat hij waard is en heeft veel kunnen leren. Chengxi wist de finale te behalen maar kwam in de finale met te kort.

Nog meer finalisten
In de categorie ‘jongens onder-15’ waren er nóg meer finalisten. Yannick kwam nét tekort maar Sam, Ivar en Mathijs wisten de finale te bereiken. Drie finalisten? Omdat er meerdere licenties te verdienen waren in deze categorie, waren er ook meerdere finales. In finale 1 moesten Ivar en Sam tegen elkaar. Na een spannende wedstrijd met een hoog niveau was Sam de uiteindelijk winnaar. Mathijs stond in finale 2. In de beslissende game wist ook hij hier een B-licentie uit het vuur te slepen!

Comeback Finn
Finn speelde als enige mee bij de ‘jongens onder-17’. Waar hij in de poulefase nog een tegenstander moest feliciteren, wist ook hij uiteindelijk de finale te bereiken. Hier kwam hij in de vijfde game terug van een 0-4 achterstand om in de allerlaatste wedstrijd van de dag een derde B-licentie veilig te stellen!

 

Bram van Kuijck

No Replies to "Scylla haalt drie B-licenties binnen in Aalsmeer"