Herenteams op de weg terug na trage start

De derde ronde van de competitie mochten onze herenteams weer in Leiden spelen. Terwijl de eerste feesten in de stad al begonnen waren, moesten onze teams eerst nog de focus richten op de wedstrijden.

Heren 1 wist dat het een ruime uitslag moest neerzetten op 1 oktober als ze mee willen strijden om het kampioenschap. Deze boodschap bleek duidelijk begrepen te zijn aangezien zes wedstrijden met 3-0 naar Scylla gingen zonder een game verlies voor Gerard, Joey en Mads. Die ene andere wedstrijd zorgde voor enorm spektakel. Theo Verzyl wist het Mads enorm lastig te maken door iedere bal terug te brengen. De lange rally’s die daarvan het gevolg waren bleken net iets te vaak in het voordeel uit te vallen van Vriendenschaar. Eén wedstrijdje verloren dus. Dankzij de 6-1 overwinning doet Heren 1 dit seizoen volop mee aan de kampioensrace!

Heren 2 moet aan de bak
Heren 2 strijdt daarentegen op het andere front. Aan dit team de taak dit seizoen om niet te degraderen. Een overwinning op een van de concurrenten in eigen huis zou dat een stuk makkelijker maken. Het team, dat steeds beter in de competitie komt, bleef echter net steken op een gelijkspel tegen de mannen uit Den Haag. Dit betekent dat het team momenteel vijfde  staat, en dat is een degradatieplaats. Het gelijkspel van dit weekend betekent wel dat Heren 2 de aansluiting houdt met de teams boven zich. Genoeg om voor te spelen dus…

 

Bram van Kuijck

No Replies to "Herenteams op de weg terug na trage start"