Knappe krappe zege Scylla 3

Op zaterdag 19 februari kwam er maar één jeugdteam van Scylla in actie.
Eigenlijk was er deze zaterdag geen competitieprogramma, maar Scylla 3 moest
nog de wedstrijd uit de eerste ronde inhalen bij DHC. De Delftenaren hadden
toen vanwege corona niet genoeg spelers.

Het publiek werd in Delft de grote winnaar. Na een bloedstollend spannende partij trok Scylla 3 met 4-6 net aan het langste eind. De helft van de Scylla-overwinningen was met 3-2 en dan ook nog met het kleinst mogelijke verschil in de vijfde game.

Noor en Ché pakten samen de dubbel door de laatste game met 15-13 te winnen. Ché had daarna de smaak te pakken. Op karakter won hij zijn tweede enkelpartij met 12-10 in de vijfde en de laatste wedstrijd met 11-9 in de vijfde. Diego deed ook een stevige duit in het zakje met twee zeges. Zijn enige nederlaag was in vijven met 11-8 in de slotgame. Het zesde punt was voor Noor in de zevende partij van de dag.

Door deze krappe en knappe zege heeft Scylla 3 brutaal de leiding genomen in de tweede klasse B. Dat zegt na pas twee wedstrijden natuurlijk nog niet zo veel, maar is een prachtige start!

 

Hans van Marwijk

No Replies to "Knappe krappe zege Scylla 3"