Scylla duikt in lokaal netwerk

Paul Spies en Luuk de Ruiter hebben de stoute schoenen (of zwemvliezen) aangetrokken en zijn namens Scylla in het lokale ondernemersnetwerk gedoken.

Op 9 september hebben Paul en Luuk hun gezicht (en dat van Sylla) laten zien op de jaarlijkse ondernemersborrel van de ondernemersvereniging Rooseveltstraat en Trekvliet. Het doel: onze tafeltennisvereniging wat bekendheid geven, zodat er in de nabije toekomst mogelijk nieuwe sponsorcontracten kunnen worden afgesloten.

Bedrijventoernooi
Daarnaast lanceerde Paul het idee om een keer een toernooi te organiseren voor de aangesloten bedrijven. Dat kon in ieder geval op een enthousiaste reactie van een deel van de aanwezigen rekenen. Er is contact gelegd met een paar sleutelfiguren, we wachten met spanning af wat dat gaat opleveren!

No Replies to "Scylla duikt in lokaal netwerk"