WK Scylla – de nasleep

De clubkampioenschappen waren niet het enige evenement van 4 september. De eerste post-coronabarbecue was een feit. En Joaquim kwam live mooie muziek maken. Hoera!

De barbecuebaas.

Het bestuur en vele vrijwilligers hadden gezorgd voor een mooie barbecue die dankzij het prachtige nazomerweer op het plein kon plaatsvinden. Zo stond Regina (heeft wederhelft Hans haar ook een bontjas beloofd?) in de keuken te zweten om de hongerige meute van in vet gedrenkte hete stukjes aardappel te voorzien.

Daarnaast was de nieuwste Roemeense transfer Mircea niet weg te slaan van de bloedhete roosters waarop stukjes dood dier de heerlijkste vleesgerechten in allerlei vormen lagen te spetteren, en andere helden zoals Corrie zorgden ervoor dat de verfrissingen bleven stromen.

Dank aan allen!

Voorzangerzitter Luuk en Joaquim.

Live muziek
Ons oud-lid Joaquim speelde een mooie set muziek tijdens het eten, af en toe gehinderd bijgestaan door enthousiastelingen Paul en Luuk. Desalniettemin was de pasgeboren dochter van Joey de grote ster van de avond, die constant een schare bewonderaars om zich heen had.

Applaus voor José
En, zeker niet onbelangrijk: in de pauze tussen twee muzieksets had onze voorzitter Luuk deze avond eindelijk de kans om publiekelijk de vorige voorzitter te bedanken voor haar tomeloze inzet van vele voorgaande jaren. Applaus!

En het bleef nog lang onrustig op het plein.

Dank en bloemen voor José.

(Klik op de foto’s voor grotere versies.)

 

Hoe later op de avond, hoe schoner het volk.

 

 

 

 

 

 

 

De hoofdattractie: de pasgeboren Lexi.

 

 

 

 

 

 

 

Een plein vol Scyllanen.

No Replies to "WK Scylla – de nasleep"