Laatste nieuws over eredivisie dames

De hogere machten zijn eruit hoe de eredivisiewedstrijden van de dames er in 2021 uit gaan zien, als er tenminste geen pandemieën of komeetinslagen of losgebroken kuddes stegosaurussen roet in het eten gooien.

De eredivisie dames start in de najaarscompetitie 2021 in één groep van acht teams, waarin Scylla natuurlijk meedoet. Deze acht teams spelen in de periode augustus tot en met november een halve competitie. De vier hoogst geëindigde teams spelen halve finales: indien er voldoende speeldata zijn in best of three, anders in één wedstrijd waarbij het hoogst geëindigde team thuis speelt.

Landkampioenschap 2021
De winnaars van de halve finales spelen in één wedstrijd om het landskampioenschap 2021. De nummer 8 degradeert rechtstreeks. De nummer 7 speelt één wedstrijd tegen de nummer 2 van de eerste divisie om één plaats in de eredivisie voorjaar 2022.

No Replies to "Laatste nieuws over eredivisie dames"