Woordje van de voorzitter

Beste Scyllanen,

De coronamaatregelen hakken er bij veel mensen in meerdere opzichten flink in. Voor ons is het al ruim een jaar niet meer mogelijk om te tafeltennissen zoals wij dat graag zouden willen: fanatiek trainen, competitie spelen, gezellig met elkaar ballen, koffie drinken met wat lekkers erbij, of een pilsje met “staat de frituur al aan?”

Gelukkig begint het einde in zicht te komen. De jeugd is weer (voor de tweede keer) aan conditietraining begonnen onder enthousiaste begeleiding van Marie, Esmée en Joost. Dit keer niet op ons eigen pleintje, want dat is nog steeds een redelijke zandhoop door de renovatie van het zwembad. Maar ook daar begint het einde van in zicht te komen.

We hopen van de zomer al weer wat meer activiteiten voor de jeugd te kunnen starten om dan in juli/augustus de aftrap voor het nieuwe seizoen te kunnen verrichten met de clubkampioenschappen en de barbecue.

Dus hou nog even vol en hopelijk zien we elkaar binnenkort weer!

Namens het bestuur,

Luuk de Ruiter

No Replies to "Woordje van de voorzitter"