Katrien Depuydt lid van verdienste

Op de ALV van 24 juni is unaniem besloten om Katrien Depuydt te benoemen tot lid van verdienste.

Katrien is een Scyllaan in hart en nieren. Zij heeft in het verleden deel uitgemaakt van het bestuur van Scylla en heeft toen een grote rol gespeeld bij de totstandkoming van de hal waarin wij spelen. Katrien deed dit op verzoek van Gerard Bakker sr. en is er vol overgave ingedoken. Zij voerde overleg met de gemeente en de aannemer en heeft ervoor gezorgd dat onze zaal aan alle eisen voldoet voor interlands en internationale toernooien. Dit tot in alle details. Samen met Gerard Bakker jr. heeft zij er bijvoorbeeld voor gezorgd dat de vloer van een speciale vering werd voorzien en dat de vloerbedekking niet zo over het beton werd gelegd, zoals in veel andere zalen.

Katrien heeft ook enige jaren deel uitgemaakt van het bestuur van de Stichting Scylla Support. Zij heeft in die functie sponsoren geworven en belangrijke speelsters naar Nederland gehaald, onder andere in nauw overleg met Chinese autoriteiten. Haar inzet ging zelfs zo ver, dat zij deze speelsters gedurende hun verblijf bij Scylla thuis onderdak bood.

Katrien heeft voorts een flink aantal jaren in het bestuur van Topsport Leiden gezeten. Zij heeft daar de Leidse sport in het algemeen gediend en daarbij uiteraard ook de belangen van Scylla in het oog gehouden.

In december 2017, toen de nood aan de man was, is Katrien weer tot het bestuur van Scylla toegetreden. In deze functie heeft zij zich bezig gehouden met de nieuwe kledinglijn. Verder is zij betrokken geweest bij de totstandkoming van het nieuwe Scylla-logo en heeft zij met haar man Jesse de nieuwe website gemaakt en beheerd. Ook heeft Katrien enkele jaren persberichten geschreven. Sinds 2019 was Katrien penningmeester van Scylla. Per 1 maart jl heeft zij haar lidmaatschap van het bestuur van Scylla beëindigd.

Nu in deze coronatijd een huldiging van Katrien in een groter gezelschap niet mogelijk is, ging het voltallige bestuur bij haar langs om haar de oorkonde te overhandigen en haar een bloemenhulde te brengen.

No Replies to "Katrien Depuydt lid van verdienste"