Heren 3 vaster op derde plek

Heren 3 speelde op 16 november thuis tegen Huizen uit Utrecht. Scylla gunde de bezoekers nog aardig wat punten, maar het gelijke spel was voldoende om op koers te blijven.

Bram begon met een nagelknagend spannende wedstrijd die tot diep in de vijfde ging. Hij wist op het beslissende moment een matchpoint niet te verzilveren en ging er daarna met 13-15 onfortuinlijk af. De wedstrijd daarna, tegen de kopman, had hij nodig om tot zichzelf te komen, maar de laatste pot behaalde hij weer een mooie overwinning.

Forehandspin is voor watjes
Jacques speelde bijzonder bijzonder. Hij had de avond ervoor zijn schouder ietwat kapotgeboemboemd in de hoofdklasse, waardoor hij geen forehandspin kon spelen. De tegenstanders kregen dat natuurlijk in de gaten en speelden dus voornamelijk op zijn zwakke plek. Met af en toe een uit-de-pols-forehandsmash en een fabuleuze backhand wist hij desalniettemin nog twee van zijn wedstrijden te winnen. For Jacques moves in mysterious ways.

Worstelpartijtje
Esmee was lekker bezig en won haar eerste twee wedstrijden vrij eenvoudig, waarbij ze ook de Huizense kopman knap in drie games opzij zette. In de laatste wedstrijd raakte ze helaas een beetje uit haar ritme. Dat leidde tot een worstelpartijtje dat ze met 12-14 in de vijfde game verloor.

Doordat het dubbel ook verloren ging, was de uitslag 5-5. Hierdoor is het team al bijna zeker van handhaving. Recht zo die gaat!

No Replies to "Heren 3 vaster op derde plek"