Heren 2 verslaat De Toekomst

Heren 2 was niet bang voor De Toekomst. In een spannende uitwedstrijd op 9 november werd het Lochemse team verslagen. Daarmee veroverde Scylla de tweede plek in de eerste divisie.

Het dubbel ging dan weer, helaas, met 1-3 verloren.

Joey won maar liefst drie nagelbijtpartijen. Hij versloeg noppennaarling Erik ‘Vader van Emine’ Ernst, ondanks een matchpoint tegen, met 13-11 in de vijfde. Daarna veegde hij de vloer aan met Roel ‘Eredivisie’ Bogie: 18-16 winst in de eerste set en een nerveuze 11-9 in de vierde set – met dank aan de teamgenoten voor een goed getimede time-out. De derde wedstrijd won hij vrij ontspannen maar toch nog in vijven van Rutger ‘Bijnaam Gezocht’ Carelse.

Weer op stoom
Thomas Benit begint weer op stoom te komen na een lange zomerstop. Hij won met 3-1 van Carelse en veegde noppenkoning Ernst achteloos met 3-0 opzij. En tegen Bogie werd het een prachtige wedstrijd van twee zeer aan elkaar gewaagde oud-eredivisiespelers. Uiteindelijk won Bogie nipt, mede dankzij een flinke hoeveelheid mazzelballen: 11-13 in de vijfde set.

Noppenallergie
Martin kon tegen Bogie geen vuist maken en verloor met 1-3. Die vuist was er wel in zijn wedstrijd tegen Carelse, maar hoewel het beide kanten op kon gaan, verloor hij de pot in vijven. Bij een 5-4 stand speelde Martin de laatste wedstrijd tegen Ernst, iets waar hij vanwege zijn noppenallergie al heel de dag tegen opzag. Tot zijn eigen verbazing won hij vrij eenvoudig en zonder te niezen met 3-0, onder meer dankzij zijn goede service.

Door de 6-4 overwinning staat Heren 2 nu op de tweede plek, op gelijke hoogte met De Toekomst en drie punten los van de nummer vier. De top drie mag volgende seizoen naar de promotiepoule, waarin wordt gespeeld om promotie naar de eredivisie. Just saying…

 

PS Het team wenst nog zijn complimenten over te brengen aan de catering van De Toekomst: “Verse soep, lekkere broodjes met beleg, je eigen eitje bakken op de grillplaat, helemaal top!” Bij dezen.

 

No Replies to "Heren 2 verslaat De Toekomst"