Mededelingen februari 2019

Het bestuur heeft onderling overlegd en een paar van de besproken wijsheden en inzichten worden hierbij met de wereld gedeeld. Over onder meer frituren, toppers en kleedkamers.

FRITUUR
Wie de frituur gebruikt, moet ervoor zorgen dat die uit wordt gezet. En ook als je de frituur niet hebt gebruikt maar wel als laatste weggaat: controleer of het ding uit is. Tip: trek altijd de stekker eruit. Het is meer dan eens voorgekomen dat de frituur aan is blijven staan, en dat is een zeer brandgevaarlijke situatie.

NK IN ZWOLLE
Het NK tafeltennis wordt op 2 en 3 maart 2019 in Zwolle gespeeld. Er komen drie Scyllanen in actie: Kim Vermaas, Olivier Altenburg en Esmee van Marwijk. Een mooie gelegenheid om te gaan kijken naar de top van het Nederlandse tafeltennis. Hier vind je meer informatie.

KLEEDKAMERS
Goed nieuws voor iedereen die zich in het zweet werkt: de kleedkamers zijn opgeknapt en er is een ventilatiesysteem aangelegd.

ALV
Vergeet de ALV op 5 maart niet. De agenda en andere stukken zijn iedereen al toegestuurd (mail van 16 februari).

 

Het bestuur

No Replies to "Mededelingen februari 2019"