Dubbeltoernooi ’18 -’19 van oud naar nieuw!

Op vrijdag 7 december wordt er een dubbeltoernooi gehouden voor recreanten en afdelingscompetitiespelers. Om het oude jaar alvast uit te luiden en het nieuwe te begroeten.

Michel en ik vinden het wel weer eens tijd voor een gezellig toernooi. We dachten het dit keer eens niet op een woensdag maar op een vrijdag te doen en wel op 7 december 2018. Aanvang 20:15 uur en de vraag is om uiterlijk 20:00 uur aanwezig te zijn. Wanneer ook jij zin hebt in dit toernooi, schrijf je dan in via scyllaopen@hotmail.com, we “misbruiken” dit emailadres even hiervoor. De samenstelling van de, steeds wisselende, dubbels wordt op de betreffende avond bepaald. Wij zien uit naar een gezellig toernooi waar hevig en respectvol gestreden zal worden om de prijzen.

Graag tot dan!

Groet, Michel en Paul.

No Replies to "Dubbeltoernooi '18 -'19 van oud naar nieuw!"