Heren 3 promoveert naar 3e divisie!

 

Na het kampioenschap van het derde jeugdteam kon het derde seniorenteam natuurlijk niet achterblijven! In Bleiswijk ontmoette het team op neutraal terrein tegenstander Alexandria ’66 voor een alles-of-niets wedstrijd. Het werd voor Scylla ALLES.

Toch zag het er in het begin nog niet naar uit. Het team keek namelijk al snel tegen een 1-3 achterstand aan, maar ja … toen… Toen kwam de ommekeer: Scylla won alle resterende wedstrijden. Na 6-3 was het niet meer nodig om de laatste wedstrijd nog uit te spelen. Fantastisch gedaan! Wat een vechtlust en karakter!!

De finale werd gespeeld door Timo Tuithof, Esmee van Marwijk, en Ilan Meijer. Tsja, je mag nu eenmaal maar 3 spelers opstellen. Maar Marie Depuydt en Yannik Marchand maken ook deel uit van het team en droegen uiteraard in de voorgaande wedstrijden bij aan dit kampioenschap. Op naar de derde divisie!!

Allemaal gefeliciteerd!!!!

 

No Replies to "Heren 3 promoveert naar 3e divisie!"