Sponsoring

Het bestuur van de Leidse tafeltennisvereniging Scylla en het bestuur van de Stichting Scylla Support zijn trots op het Scylla Tafeltenniscentrum, welke in 2012 werd geopend.  De locatie van deze ultramoderne tafeltennishal  is Voorschoterweg 6F te Leiden, tussen Zwembad De Vliet en de voetbalvereniging GHC . De nieuwe hal voldoet aan alle normen om Interlands en internationale toernooien te kunnen laten plaatsvinden.

Scylla is de bekendste tafeltennisvereniging van Nederland met een lange historie en grote successen. Bij de dames, heren, meisjes en jongens zijn zowel individueel als in teamverband vele nationale titels behaald, zoals onlangs nog;  het 1e Jongens jeugd team van Scylla werd in het voorjaar van 2013 winnaar van het Nederlands Jeugd kampioenschap. Kim Vermaas werd Nederlands kampioen bij de Meisjes Junioren! Momenteel speelt Scylla bij de dames in de Eredivisie, het allerhoogste niveau in Nederland.

Waar staat Scylla voor?

De Scylla-traditie (cultuur en mentaliteit) staat voor: sportief (gedrag), open, eerlijk, respectvol, presteren, opleiden en doorzettings­vermogen. Deze waarden vormden en vormen de basis voor onze in tafeltennisland alom bekende jeugdopleiding. Waar vele sporten in Nederland gedomineerd worden door buitenlanders, en van elders ingehuurde spelers, gaat Scylla voor titels met spelers die haar eigen jeugdopleiding doorlopen hebben. Door met, zelf jarenlang opgeleide, spelers en speelsters in de hoogste teams bij jeugd en senioren uit te komen, voelt elk lid zich echt bij de resultaten van de topteams betrokken en wordt een warm clubgevoel gecreëerd. Daarnaast vormen goede spelers uit eigen opleiding, die dagelijks in het clubgebouw met plezier trainen, een enorme stimulans voor de talentvolle jeugd.

Scylla kan uw support goed gebruiken

Zowel bij de jeugd als de senioren draait Scylla het laatste decennium mee in de nationale top en behaalde bij de jeugd zelfs diverse titels. Wij streven echter naar meer. Ook bij de senioren willen wij weer kampioenschappen behalen. Binnen de vereniging is er voldoende kwaliteit aanwezig om deze doelen te realiseren. De ervaring van onze hoofdtrainer Yana Timina enerzijds en het jeugdig enthousiasme van bestuurders, gediplomeerde trainers en talentvolle (jeugd)spelers anderzijds zijn een ideale mix voor het behalen van sportieve resultaten. Het bouwen van een nieuwe tafeltennishal was een “must” om het bestaan als vereniging met een grote sportieve ambitie basis te kunnen geven. Wij, Scylla, zijn uiteraard zeer vereerd dat de Gemeente Leiden deze sportieve basis voor onze vereniging waar heeft kunnen maken.
We zijn hard aan het werk om onze ambities waar te maken. Om onze doelstellingen waar te maken, om de tijd te krijgen het ledental verder op te bouwen en onszelf verder nationaal op de kaart te kunnen zetten, hebben wij als Scylla sponsoren nodig.

Wij hopen u enthousiast te maken voor onze ambitie en inzet, maar hopen vooral dat u, als ondernemer,  ons wilt gaan sponsoren.

Sponsormogelijkheden

Sponsoring van Scylla kan op diverse manieren:

-club sponsoring

-team sponsoring

-bord sponsoring

-sponsoring van een event/activiteit

-materiaal sponsoring

Als u Scylla steunt, kiest u als bedrijf voor zichtbaarheid bij een dynamische, enthousiaste club die vastbesloten is om de komende jaren nog meer van zich te laten horen. U kiest voor een vereniging die met hard werken het allerhoogste wil bereiken.

De voor u eenvoudigste manier is om u aan te melden voor bord sponsoring. Kosten voor een prachtig – minder milieubelastend – bord (130×80 cm) in onze zaal zijn euro 300,- per jaar. Een contract gaat u aan voor de duur van drie jaar. U krijgt tevens een vermelding op de website van Scylla en u wordt uitgenodigd voor een jaarlijkse sponsorbijeenkomst, met tafeltennisdemonstraties. Misschien wilt u zelf ook een balletje slaan met een van onze topspelers.

De overige sponsormogelijkheden zijn meer maatwerk.

Wilt u meer informatie over sponsoring, of wilt u met ons de mogelijkheden van sponsoring, in welke vorm dan ook, eens met ons bespreken neem dan contact op met Jose Tegelaar (zie contactinfo bij Bestuur).

Met sponsoring van deze sportclub helpt u mee aan een gezondere samenleving en sponsort u een tak van sport waar sportiviteit en normen en waarden nog echt hoog in het vaandel staan! Dit straalt ook op u als bedrijf af!