WK Scylla en barbecue

Het kan weer! Dat hopen we althans. We maken in elk geval plannen voor clubkampioenschappen en een barbecue op 4 september 2021. Hoera!

Net als in vroeger jaren – weet u nog? – is het plan om op een zaterdag in september het WK Scylla te houden, ook wel de clubkampioenschappen genaamd. Nu echt iedereen ernstig ondertraind is (sommige Wimmen uitgezonderd), ligt het speelveld natuurlijk helemaal open voor wie dan ook maar toevallig zijn of haar dag heeft. Toch?

Troostrijke calorieën
Aangezien 99% van de deelnemers niet het WK Scylla zal winnen, is er na afloop de gelegenheid voor de goegemeente om troostrijk eten naar binnen te werken en een opbeurend glaasje te nuttigen op de verenigingsbarbecue. Dan heeft iedereen meteen de kans om aan anderen uit te leggen waarom hij of zij eigenlijk kampioen had moeten zijn.

Houd de datum 4 september 2021 dus vrij, want dit mag je niet missen!

Bij deze gelegenheid zal ook nog de wedstrijdkleding verkocht worden die nog in de kasten ligt. Voor een habbekrats, natuurlijk.

No Replies to "WK Scylla en barbecue"