Yana Timina trainer selectie LTTV Scylla

Tafeltennisvereniging Scylla is verheugd de samenwerking met Yana Timina te kunnen aankondigen. Zij gaat bij Scylla training geven aan de landelijke seniorenteams en onze jonge talenten.

Yana Timina is in de Nederlandse tafeltenniswereld een grote naam geworden door met verschillende clubs Nederlands kampioen te worden en meerdere Nederlandse titels binnen te halen in het (gemengd) dubbelspel. Daarnaast is ze ook voor Nederland uitgekomen op het internationale tafeltenniscircuit. Naast dat ze als tafeltennisster nog steeds actief is op het hoogste niveau, is Yana Timina ondertussen ook een gerespecteerd trainster.

Yana Timina wordt de trainer van de landelijke seniorenteams en onze jonge talenten. Naast een schat aan tafeltennis-technische kennis, brengt Yana Timina ook een hoop enthousiasme en energie met zich mee. De samenwerking sluit hierdoor ook naadloos aan bij het doel van Scylla om zelf spelers op te leiden en uit te laten komen op het hoogste niveau.

Scylla ziet uit naar de samenwerking met de nieuwe trainster en de boost die ze de club gaat geven!

 

Foto: Theo Bense

No Replies to "Yana Timina trainer selectie LTTV Scylla"