Zelfs het voorplein is er klaar voor

De laatste keren dat we mochten spelen, was alleen al het bereiken van de voordeur een prestatie van formaat. Maar geloof het of niet: ook dat is beter geworden.

Tja, de laatste keren dat we mochten spelen… het voelt als een jaar of drie, vier geleden. Enfin, toen was het geen luxe om met een volledige bergbeklimmersuitrusting het voorplein te betreden, wilde je ongeschonden de Zeezieke Zandheuvels overwinnen, de Meanderende Modderstroom oversteken en het Gapende Gat naast de Voordeur vermijden.

Ook daar is nu een einde aangekomen. Helaas is al het mooie groen dat er bij de fietsenstalling groeide vakkundig een kopje kleiner gemaakt, maar hopelijk komt daar wat prachtig bloeiende spul voor terug. Vlinderstruiken, seringen, het zijn maar een paar suggesties. En gelukkig staat de fraaie haagbeuk nog fier overeind.

Enfin, voor de ongelovigen onder u: het plein is veilig te betreden, kijk maar naar de foto’s. Erop klikken geeft een wat grotere pop-up.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Replies to "Zelfs het voorplein is er klaar voor"