Vertrouwenspersoon stelt zich voor

Graag stel ik me even voor. Ik ben sinds kort de vertrouwenspersoon bij Scylla: Ellie van der Geest, moeder van Sietse Berkenbosch die bij de jeugd traint.

Vertrouwenspersoon bij ScyllaZelf sport ik niet op de vereniging, al hadden wij vroeger op onze boerderij een tafeltennistafel waar ik met mijn zes broers en twee zussen vaak een balletje op sloeg. Momenteel houd ik het bij roeien (bij DieLeythe) en hardlopen.

Ik ben vertrouwenspersoon bij Scylla en dat betekent dat je bij mij terecht kunt als je een luisterend oor nodig hebt, of je afvraagt of de manier waarop je op Scylla behandeld bent, wel in de haak is. Natuurlijk ga je eerst altijd praten met de persoon waar het om gaat, of met jouw trainer, maar misschien heb je het gevoel dat dit niet mogelijk is.

Hogeschool Leiden
Ik werk op Hogeschool Leiden en ben daar onder andere studiebegeleider op de Pabo, de opleiding voor leerkrachten in het basisonderwijs. Ook daar vind ik het belangrijk dat studenten alles kunnen inbrengen waar ze mee zitten. Regelmatig helpt het dan al je hart te luchten, soms kan ik hen helpen om het gesprek aan te gaan met de persoon waar het niet goed mee loopt, en soms is iets anders nodig.

Voel je dus welkom om mij te mailen of bellen. Mijn mailadres is geest339[at]planet.nl en mijn telefoonnummer 06 48133986.

Hartelijke groet,

Ellie van der Geest

No Replies to "Vertrouwenspersoon stelt zich voor"