SportEurope geeft Scyllanen keiharde korting

Scylla heeft een nieuw sponsorcontract getekend met SportEurope. Kort samengevat: bij deze zeer goed uitgeruste tafeltenniswinkel betalen Scylla-leden 20% minder dan anderen.

Om het helemaal makkelijk te maken, is er in de kantine een vitrinekast neergezet met een klein deel van het aanbod van SportEurope. Vraag een trainer of bestuurslid om de sleutel, kies wat moois uit en reken af aan de kassa. Zonder verzendkosten. Dank u SportEurope-klaasje!

Webwinkel
In de webwinkel krijg je natuurlijk ook korting. Mail naar SportEurope (info@ en dan de sitenaam sporteurope.nl erachter), identificeer je als Scylla-lid en je krijgt een inlog waarmee je automatisch korting krijgt op wat je ook bestelt – met uitzondering van aanbiedingen.

Van alles en nog wat
Je kunt bij deze winkel voor bizar veel dingen terecht. Rubbers en frames natuurlijk, maar ook kleding, hoezen, en lijm/schoonmaakmiddelen. Plus nog allerlei leuke hebbedingetjes. Minibatjes? Check. Sleutelringen? Check. Fanballetjes? Check. Halskettingen? Check. Tafeltennisoortjes? Check.

No Replies to "SportEurope geeft Scyllanen keiharde korting"