Winst en verlies voor Heren 2

De eerste uitwedstrijd van het seizoen verliep zeer naar wens voor Scylla 2. De eerste thuiswedstrijd was een ander verhaal, met thema’s als blessureleed en dubbelverwarring.

Martin tegen de lepe Let Arturs Reinholds.

De wedstrijd van 25 januari 2020 – in de promotiepoule van de eerste divisie – was een solide uitoverwinning van 3-7 op Tempo Team 2, waarbij Thomas ongeslagen bleef en Martin en Joey allebei twee partijen wonnen. Weinig op af te dingen en schouderklopjes alom.

Aarrrughh
De thuiswedstrijd op 1 februari tegen het zeer sterke Westa 1 verliep minder voorspoedig. Kopman Joey ging in zijn eerste wedstrijd bij een 2-0 voorsprong tegen Barry Berben door zijn rug. Met een uiterste krachtinspanning en slim spel wist hij de derde game ook binnen te slepen, maar daarna was het eigenlijk gedaan. Hij was sportief en probeerde het nog tegen Kas van Oost (1-3), maar in zijn derde wedstrijd moest hij opgeven.

Komisch duo
Joeys blessure had tot gevolg dat Martin en Michiel een gelegenheidsdubbel moesten vormen. Eén linkshandige speler is in het dubbelspel een voordeel. Maar zet twéé linkspoten neer die normaliter met rechtshandige partners spelen, en je hebt verwarring en bijna-botsingen.

Lang verhaal kort: om het de ratingkanonnen van Westa moeilijk te maken, heb je een goede dag nodig. En 1 februari was geen goede dag. Ook Martin en Michiel deden hun best, maar kwamen allebei net te kort. Einduitslag: 1-9.

No Replies to "Winst en verlies voor Heren 2"