Heren 2 zeer onfortuinlijk terug naar tweede divisie

Man man man, wat zit de competitie toch eigenlijk raar in elkaar. Eén speler met een verkoudheid op het verkeerde moment kan het verschil betekenen tussen lijfsbehoud en degradatie.

Want zo absurd kan het gaan in de eerste divisie. Heren 2 is op de derde plaats geëindigd, op één punt achter de nummer twee en met slechts twee punten minder dan de winnaar. Mooi resultaat, zou je denken, maar nee. Daarmee degradeer je naar de tweede divisie. U mag mijn klomp beschouwen als gebroken en mijn broek als afgezakt (alles in het nette, natuurlijk).

Martin, Thomas, Joey, Joost en Michiel maken wel een goede kans om volgend seizoen direct weer kampioen te worden, met al die klasse in huis.

Heren 3 eindigt op 4
Heren 3 heeft ondertussen, na de terugkeer in de derde divisie, netjes een vierde plek veroverd en daarmee is het team wél veilig, zoals het hoort. Het was nog even spannend doordat kopman Timo een nare slepende blessure heeft die hem de laatste wedstrijden aan de kant hield, maar met vereende krachten (en een paar goede invalbeurten van regiotopper Jacques) wist men ruim genoeg punten te scoren om uit de degradatiezone te blijven.

No Replies to "Heren 2 zeer onfortuinlijk terug naar tweede divisie"